среда, 25 июля 2012 г.

Модулі 6 - 8. Рефлексія.

Дуже корисний матеріал. З кожним натупним кроком все скоріше хочеться дійти до кінця та отримати хоча б 50% успіху у наванні за нашим тренінгом. Зрозуміло, що влітку, під час відпустки, розум не сприймає повністю усе це, але всеж так щось отримається, хоча дуже мало, катастрофічно мало часу все осмислити та переварити. Залишається одна надія - приїхати додому і самостійно розібратись з кожним кроком.
З модулів 6 - 8 стало зрозуміло, що робота з ресуосами Інтернету - це не тільки цікаво, корисно, але й треба вміти це все безпечно використовувати під час роботи в мережі. 
Також, оцінювання роботи учнів під час створення проекту на різних етапах є не тільки, як частина мотивації дітей до наступних продуктивних кроків, а також різні види та форми оцінювання навчаьного процесу, а не "сухо", як ми звичайно звикли тільки оцінкою або похвалою.
Ще раз наголошую, що катострафічно мало часу все осмислити та переварити! Але, як говориться: "Без труда - не выловишь и рыбку из пруда!" Так і я, після перших днів розпачу, дуже приємно поділитися своїми успіхами у створенні різних напряків роботи в нашому проекті! 
Всім подальших успіхів! 

вторник, 24 июля 2012 г.

Модуль 5. Рефлексія.



Дуже цікавий блог - а головне дуже корисний! Тепер я, мої колеги та учні зможуть легко розібратися з критеріями оцінювання інформації розміщеної в Інтернеті. Обирати лише те, що дійсно корисне і цікаве. 

Модуль 4. Рефлексія.

Слід підкреслити, що завдяки цьому модулю я ознайомилася з різними видами оцінювання досягнень учнів, почала працювати з Google документами, змогла розробити пробний варіант графіка оцінювання учнів. Що ж буде далі?!

Модуль 3. Рефлексія

Сьогодні стало ще цікавіше: працювати в системі блогу просто та зрозуміло завдяки тренерам та нашому підручнику. Я чітко зрозуміла алгоритм праці з учнями над створенням проекту.  

понедельник, 23 июля 2012 г.

Модуль 2. Рефлексія

Цей модуль допоміг мені проаналізувати переваги використання проектів у навчальному процесі, а найголовніше стало чітко зрозуміло як ставити цілі, та як планувати свою роботу над проектом чітко так , щоб й результат отримався чітким.

Модуль 1.Рефлексія.

Цей модуль допоміг мені створити свій особистий блог, осмислити тему мого майбутнього проекту, визначити його цілі та визначити засоби для досягнення моїх цілей. Бажаю успіху колегам.